2011. október 15., szombat 22:00

Rise of Flight videó - Battles Of War - 3 rész

Rise of Flight videó - Battles Of War  - 3 részrOEN911 elkészítette a Battles Of War videó harmadik, befejező részét is, amely hasonlóan látványos, akárcsak a korábbi részek. A videó érdekessége, hogy teljes grafikai részletesség mellett készült, még supersamplingis be volt kapcsolva. A felbontást érdemes 720p-re állítani. Jó szórakozást! :)
2011. október 15., szombat 22:00

Rise of Flight videó - A levegő áramlása

Rise of Flight videó - A levegő áramlásaEbben a videóban, amit Zéti talált és osztott meg velünk, az az érdekes, hogy láthatóvá tették a levegő áramlását különböző helyzetben. Például a motorindítás is igen látványos eredményeket produkál. :)
Megérkezett az 1021b-es javítás a Rise of Flight-hoz2011. szeptember 20-án, elérhetővé vált az 1.021b javítás a Rise of Flight-hoz. A patch több fontos javítást tartogat, ezek közül fontos kiemelni, hogy javításra került az ATI kártyákon előforduló stutter hibajelenség. Ugyanilyen fontos a S.E.5a vadászrepülőgép repülési modelljét érintő fejlesztések.
12011. augusztus 31-én, szerdán megérkezett az 1.021-es javítás a Rise of Flight-hoz! A számos újdonság közül legfontosabb az új francia vadászrepülőgép a Spad VII C1-es, amely a Nagy Háború középső szakaszában teljesített szolgálatot. A repülőgép két verzióban is elérhető. A két típus az alkalmazott motor teljesítményben (150 és 180 LE változat), és a géppuskák töltény adagolási rendszerében különbözik egymástól.
2011. augusztus 29., hétfő 19:04

Rövid hírek az 1021-es javításról

Jason mai post-ja szerint picit késik a következő patch a Rise of Flight-hoz. Előre láthatólag, ezen a héten csütörtökön fog megjelenni, a késés oka pedig az, hogy néhány apróbb hibát javítanak, illetve az ebben a javításban debütáló Spad VII-es modelljét finomítják még a fejlesztők. Ez a kis késés azzal is jár, hogy az új gép még egy kis ideig előrendelhető, így kedvezményes áron vásárolhatjuk meg.
2011. augusztus 27., szombat 08:24

A Rise of Flight repülőgépeinek bemutatása

A mai napon elérhetővé vált a riseofflight.hu-n, egy oldal, amelyen a Rise of Flight-ban repülhető gépeket tudjuk összehasonlítani. Szeretném megköszönni Petinek, Pistinek, Sanyo-nak, és Zsoltinak az észrevételeiket és a tanácsaikat, amelyeket az oldal készítése során kaptam tőlük.
2011. július 24., vasárnap 09:41

Rise of Flight videó - Battles Of War - 2. rész

Rise of Flight videó - Battles Of War  - 2. részNem sokkal az első rész után rOEN911 elkészítette a Battles Of War videó második részét is, amely hasonlóan látványos, akárcsak ez első rész. A videó érdekessége, hogy teljes grafikai részletesség mellett készült, még supersamplingis be volt kapcsolva. A felbontást érdemes 720p-re állítani. Jó szórakozást! :)
Előrendelhető a SPAD VII-es vadászrepülőgépA mai naptól előrendelhető a Rise of Flight következő repülhető típusa a Spad VII-es, amely két verzióban lesz repülhető. A különbség a motor teljesítménye lesz, ugyanis az egyik változat 150LE, míg a másik 180 LE motorral lesz ellátva. A gép ára jelenleg 8,99$, ami ami most akciós ár. Az előrendelés időszaka rövidebb lesz a szokásosnál, mintegy 7-10 napig fog tartani.
2011. július 24., vasárnap 09:41

Rise of Flight videó - Battles Of War - 1. rész

Rise of Flight videó - Battles Of War  - 1. részEgy újabb nagyon jó videóra akadtam a Youtube-on, és úgy döntöttem kiteszem a riseofflight.hu-ra, mert nagyon hangulatos! A videót rOEN911 készítette, elmondása szerint hamarosan várható a második rész is. A videó érdekessége, hogy teljes grafikai részletesség mellett készült, még supersamplingis be volt kapcsolva. A felbontást érdemes 720p-re állítani. Jó szórakozást! :)
2011. augusztus 19., péntek 05:37

Hamarosan előrendelhető a Spad VII-es

Hamarosan előrendelhető a Spad VII-esJason mai bejelentése szerint hamarosan előrendelhető lesz a Rise of Flight következő repülhető típusa a Spad VII-es. A post-ban Jason felhívja a figyelmet arra is, hogy az előrendelés időszaka rövidebb lesz a szokásosnál, mintegy 7-10 napig fog tartani, így aki olcsóbban szeretné majd megvenni a francia vadászrepülőgépet, annak sietnie kell.