szombat, 14 március 2009 00:00

Rise of Flight - Demó megjelenés

Írta:
Egy csütörtökön megjelen hír szerint, hamarosan kiadják a Rise of Flight demóját. A wwiaircombat.com-on olvasható hír fordítását olvashatjátok ebben a hírben.
1. Lesz valamkor béta vagy játékdemó? Ha igen, mikor fog megjelenni?
Tervezzük egy demó kiadását, de a megjelenés időpontját később fogjuk bejelenteni. Minden demóval kapcsolatos információ a blogunkban lesz majd olvasható.

2. Más nem letölthető játékverzió a nem orosz játékosok számára elérhető lesz dobozos változat? Lesz "gyűjtői kiadás" a játékból?
A célunk az, hogy minden érdeklődő számára elérhető legyen a Rise of Flight. Ezért vettünk számba minden lehetőséget (orosz és külföldi kiadókat), hogy leendő vevőinket el tudjuk látni mind dobozos, mind letölhető verzióval. A gyűjtői kiadás nem lesz elérhető az orosz piacon kívül. Miután elkészült a végleges verzió, blogunkban publikáljuk azokat az országokat, ahol a dobozos verziót meg lehet majd vásárolni.

3. Szükségem lesz internet kapcsolatra, hogy játszhassak?
Igen, mert az online szolgáltatásokat, ahol sok más emberrel együtt csapatban játszhatsz hasonló érdeklődésűekkel együtt, AI gépekkel vagy egymás ellen, csak így tudod igénybe venni.

4. Milyen másolásvédelemet használtok?
Minden alkalommal azonosítjuk a felhasználót, amikor játékot elindítja.

5. Játszhatok offline (internet kapcsolat nélküli) módban?
Nem.

6. Ha játék közben megszakad az internet kapcsolatom, mi fog történni? Indíthatok újabb bevetést? Ugyanez karrier módban, mi fog történni a statisztikámmal?
"Kapcsolat hiba" üzenetet kapsz és folytathatod rendes internet kapcsolat nélkül is, a statisztikád viszont nem kerül rögzítésre. Ha még helyreáll a kapcsolat a bevetés vége előtt, ez nem fog problémát jelenteni. Több játékos módban a játék kilép a netkapcsolat hiánya miatt.

7. Ha szükséges az internet kapcsolat, mekkora adatmennyiséget forgalmaz a játék egy óra alatt?
Többjátékos módban az eseményektől függ. Egy játékos módban (bevetés, gyakorlás vagy karrier mód) a forgalom minimális, csak a statisztika és a rendszerüzenetek jönnek-mennek.

8. Mik az online játék előnyei?
  • A legtöbb játékbeállítást rögzítjük a szerverünkön, így ha valaki más gépről lép be, a beállításait automatikusan megkapja.
  • Integrált statisztika
  • A minden játékosra érvényes szabályok nem változnak egy vagy többjátékos módban. Így mindkét mód versenyképes lesz az összes játékos számára.
  • Nem lesz tolongás a játékosok között (a ford: HyperLobby-ra gondol), így problémák sem lesznek.
  • Lehetőség a játék frissítésére bármiféle letöltés és installálás nélkül.
  • És még sok minden más.

9. A javítások külön letölthetőek lesznek? Hogy installálom majd őket, szükségem lesz internet kapcsolatra?
  • A rendszer automatikusan működik. Minden egyes alkalommal, amikor a felhasználó elindítja a játékot, a program az elérhető javításokat letölti és automatikusan telepíti.
  • Hogy a fair play mindenkire érvényes legyen, csak akkor futtathatod a játékot, ha a legfrissebb javítás telepítve van.
  • A frissítések/javítások letöltéséhez élő internet kapcsolat szükséges.

10. Játszhatok a játék ingyenes változatával ha nincs internet kapcsolatom?
Nem.

11. Mekkorák lesznek a javítások?
50-től 200 Mb-ig.
A hírt a www.pcpilot.hu engedélyével tettem közzé.