péntek, 30 január 2015 16:37

Rise of Flight: United Edition megjelenés

Írta:
A karácsonyi bejelentést követően a 777 Studios a mai napon kiadta a Rise of Flight legújabb kiadását, amely a Rise of Flight: United Edition nevet viseli. A frissítés legfontosabb fejlesztései közé tartozik az Ilya Muromets (Ilja Muromec) S-22 bombázó is része lett a RoF-nak (megvásárolható), nem pedig csak önálló kiadásként érhető el. A másik fontos fejlesztés pedig a repülőgépek egérrel történő irányítását teszi lehetővé. A frissítés mérete 37 Mb, a verziószám pedig 1.035 lett.

Az egérrel történő irányítás nem jelenti azt, hogy a fejlesztők változtattak volna a játék fizikáján, vagy a repülőgépek repülési modelljén. Ez az irányítási módszer, azoknak javasolt, akik még csak most ismerkednek a Rise of Flight világával és még nem vásároltak joystickot.

1

Az új patch a felhasználói felületet sem hagyta érintetlenül, hiszen változott a nyitókép, de fontososabb hogy a teljes menürendszer is cserére került. Az Ilja Muromec tulajok, illetve korábban előrendelők pedig bónuszként, pedig egy küldetés csomagot kaptak.

4
Végezetül, a 2D műszerval is frissítésen esett keresztül:
5Források