A Rise of Flight hamarosan elérhetővé válik a Steam-en és ez alkalomból a 777 Studios egy újabb leárazási akcióval lepte meg a RoF rajongótáborát. A június 3. és 9. között zajló akciókban átlagosan 50%-al olcsóbban vásárolhatunk a raktárból.
csütörtök, 04 július 2013 07:59

Rise of Flight trailer verseny - Eredményhírdetés

Június 25-én közzétették a hivatalos oldalon a Rise of Flight: Channel Battles Edition verzióhoz készülő trailer verseny győztes munkáit. A versenyre mintegy 25 pályázat érkezett és az első hat munkát részesítették elismerésben.
Ahogyan már a korábbi években megszokhattuk, amikor egy új verzió jelenik meg a RoF-hoz, akkor a 777 Studios egy verseny keretében választja ki azt a videót, amely az új verzió videója lesz. Ez a hamarosan megjelenő Rise of Flight: Channel Battles Edition verzió esetén sincs másképp. A videót a RoF közösség tagjai készítik és a nyertesek között komoly jutalmakat osztanak szét.
szombat, 15 június 2013 05:27

Rise of Flight a Steam-en!

RoF a Steam-en!Néhány napja egy nagyon érdekes hír jelent meg a hivatalos oldalon, amely szerint  a RoF hamarosan a Steam-en is elérhető lesz, méghozzá egy új verzióban. Az új verzió a Rise of Flight: Channel Battles Edition nevet viseli és igen bőséges tartalommal fog megjelenni.
rof iceElég sok frissítés megjelent a RoF-hoz, mióta kiadták az új felhasználói kézikönyvet elektronikus formában. Ezért is gondolták a készítők, hogy jó lenne kiegészíteni az azóta megjelent újdonságokkal, így a mai napon letölthetővé vált az 1.030b javításon alapuló kézikönyv.
péntek, 24 május 2013 20:02

4 éves a Rise of Flight!

Négy éves a Rise of Flight!A napokban töltötte be a Rise of Flight a negyedik szülinapját, így ennek apropóján egy új bejegyzés került a RoF hivatalos oldalára, amelyet Jason publikált. A szülinap apropóján a raktárban akciós árakon tudunk majd vásárolni május 26. és 31. között. Egy új típus is készüllőben van, ez pedig a többfeladatú brit repülőgép a Sopwith Strutter 1 ½, amely a készítők szerint az egyik legjobban sikerült repülőgépe lesz a RoF-nak.
hétfő, 22 április 2013 18:00

Megjelent az 1.030b patch

Egy rövid halasztást követően megjelent a Rise of Flight soron következő javítása, az 1.030b patch. Bár a folt nem nagy méretű (55 Mb), mégis igen jelentős, hiszen ebben a javításban debütál a RoF új statisztikája. Az új statisztika mellett a hivatalos weboldalon is történtek apróbb fejlesztések.
szerda, 27 március 2013 20:33

Megjelent az 1.030-as patch

logo 130327bA sok jó hír után, egy még jobb hír jelent meg a hivatalos oldalon: A Rise of Flight-hoz megjelent az 1.030-as javítás! :) A patch többek között, új repülőgépeket tartalmaz: Roland C.IIa, a Halberstadt D.II és az angol verziójú Nieuport 17-est. Az új gépek használhatóak Quick Mission, Karrier és Multiplayer módban is. A kétüléses brit vadászrepülőgép az F.E.2b pedig már előrendelhető 8,99 dolláros áron. A Karrier módba bekerültek Belgium repülő egységei, új típusú missziók és egyéb fejlesztések. Természetesen már a hidroplánok is repülhetőek a Karrier módban. A még jobb játékélmény érdekében a Csatorna térkép még részletesebb lett. A frissítés mérete 327 Mb.
logo 130327Új repülőgépek érkeztek a mai napon a Rise of Flight-hoz. Ezek a repülőgépek a Roland C.IIa, a Halberstadt D.II, és meglepetésként az angol verziójú Nieuport 17-es vadászrepülőgép. Akik korábban megvették a francia verziójú Nieuport 17-es repülőgépet, azok a brit verziót ajándékba kapják. A többiek 2,99 dollárért megvásárolhatják a gépet, amelyhez fegyverzet és egyéb kiegészítők is elérhetőek lesznek. Szintén repülőgépekkel kapcsolatos hír, hogy már előrendelhető a kétüléses brit vadászrepülőgép az F.E.2b 8,99 dolláros áron.
kedd, 19 március 2013 21:14

Új század jelzések

Ugyan az idei évre vonatkozó terveket még nem hozta nyilvánosságra a 777 Studios, de ami késik nem múlik. :) A munka gőzerővel folyik, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a mai blog bejegyzés, amelyben Jason a RoF-ban lévő századjelvényeket publikálja.