szombat, 15 június 2013 07:23

Rise of Flight trailer verseny a Steam verzióhoz

Írta:
Ahogyan már a korábbi években megszokhattuk, amikor egy új verzió jelenik meg a RoF-hoz, akkor a 777 Studios egy verseny keretében választja ki azt a videót, amely az új verzió videója lesz. Ez a hamarosan megjelenő Rise of Flight: Channel Battles Edition verzió esetén sincs másképp. A videót a RoF közösség tagjai készítik és a nyertesek között komoly jutalmakat osztanak szét.

A videó elkészítése során a következő szabályokat kell betartani:
 1. Határidő: 2013. június 23. 24:00 (PST időzóna szerint). A videó megtekintéséhez egy közvetlen letöltési linket vagy egy privát YouTube linket, esetleg valamilyen egyéb privát megtekintési lehetőséget kell biztosítani az interneten. A linket a pr_kukac_1cgs.net címre kell elküldeni, a levél tárgya a 2013 ROF Steam Release Trailer szöveg kell, hogy legyen. Az eredeti fájlt a készítőnek meg kell tartani, mert később szükség lesz rá.
 2. Hossz: A videó nem lehet hosszabb, mint 40 másodperc, ebbe nem tartozik bele az intro és a záró rész. (Lásd később.)
 3. Formátum: A videó WMV vagy MP4 formátumú legyen a mérete pedig kevesebb mint 300Mb.
 4. Felbontás: A videó felbontása 720p legyen. (1080p az ajánlott), a képarány pedig 16:9-es, vagy pedig 16:10-es legyen.
 5. Zene: A videóhoz az alábbi linken letölthető zenét kell használni. Megjegyzés: Ha a Track 2 fájlt használjuk, akkor az alábbi linket a videó YouTube leírásába illesszük be: www.apmmusic.com.
 6. Hangok: A videó alá szöveget lehet mondani, de fontos, hogy az ne legyen bántó és kizárólag angolul legyen. Minden egyéb hang a játék hangjai legyenek.
 7. Különleges effektek: A játék menetben semmilyen utómunka nem megengedett a játéknak a saját grafikájával kell megjelennie. Fejezet váltáskor azonban alkalmazhatunk Fade in (megjelenés) és Fade out (eltűnés) effekteket.
 8. Skinek: Kizárólag a hivatalos skinpack-okat használhatjuk a munka során.
 9. Az alábbi szövegeknek a megadott sorrendben szerepelnie kell a videóban:

  1. The most realistic WWI air combat simulation ever!
  2. Get up close and personal in intense dogfight action...
  3. Multiplayer, Single Player, Campaigns and Career modes...
  4. Fighters, Bombers, Recon and Artillery Spotting...
  5. Do you have the courage and the skills to survive?
  6. Do you have what it takes to be called... ACE!
  7. Take off and find out!

 10. Minden videónak tartalmaznia kell az alábbi linken letölthető intro-t és a záró részt.
 1. A bevezető videó tartalmazza a E 10+ ESRB a vizuális és hangeffektekkel kapcsolatos figyelmeztetéseket, valamint az 1CGS és a 777 Studios logo-kat. A videónak ezzel kell kezdődnie.
 2. A záró videó tartalmazza a Rise of Flight logo-t, illetve a ROF hivatalos oldalának a címét, továbbá a Steam logo-t. A videónak ezzel kell végződnie.

Díjazások:
 1. helyezett: 1000 USD, illetve a nyertes videó lesz a ROF Steam-es videója, 1 db a ROF Steam-es verziójából.
 2. helyezett: 500 USD, 1 db a ROF Steam-es verziójából.
 3. helyezett: 250 USD, 1 db a ROF Steam-es verziójából.
További 3 videót jutalmaznak 1 példánnyal a ROF Steam-es verziójából.

Zsűri:

A zsűrit a ROF fejlesztői csapata és a felső vezetés tagjai fogják alkotni. A nyerteseket a Rise of Flight weboldalán fogják értesíteni 2013. június 25-én.

Megállapodás

Az elkészült videónk elküldésével tudomásul vesszük, hogy a munkánkat a Rise of Flight tulajdonosai részben vagy teljes egészében felhasználhatják, megjelenhet a www.riseofflight.com weboldalon, vagy bármely kapcsolódó oldalon, illetve bármely olyan oldalon, amely a RoF értékesítésével foglalkozik.

A Rise of Flight csapata sok sikert kíván minden versenyzőnek!

Forrás: