szerda, 27 március 2013 16:34

Megvásárolhatóak a Roland C.IIa, Halberstadt D.II, és az angol verziójú Nieuport 17 repülőgépek

Írta:
logo 130327Új repülőgépek érkeztek a mai napon a Rise of Flight-hoz. Ezek a repülőgépek a Roland C.IIa, a Halberstadt D.II, és meglepetésként az angol verziójú Nieuport 17-es vadászrepülőgép. Akik korábban megvették a francia verziójú Nieuport 17-es repülőgépet, azok a brit verziót ajándékba kapják. A többiek 2,99 dollárért megvásárolhatják a gépet, amelyhez fegyverzet és egyéb kiegészítők is elérhetőek lesznek. Szintén repülőgépekkel kapcsolatos hír, hogy már előrendelhető a kétüléses brit vadászrepülőgép az F.E.2b 8,99 dolláros áron.

A brit verzió nem sokban különbözik francia társától, hiszen a más típusú beépített fegyverzeten (Lewis Mk.I 7,69 mm-es géppuska) és a kisebb tömegen, kívül más jelentősebb különbséget nem tudunk megemlíteni.A Karrier módban is játszhatóvá vált az új Csatorna térkép. A küldetések során a hidroplán repülőgépeket is használjuk majd, amelyek erre a térségre voltak igazán jellemzőek. Ez a fejlesztés azért is fontos, mert ez az első alkalom, amikor a rajongók közvetlenül kapcsolódtak be a fejlesztésbe. A rajongók munkáját külön köszöni a 777 Studios csapata, külön kiemelve a következőket:

LukeFF, JFM, Panthercules, tivornya, gorillacake, Zoring, AzraelMalik, actionjoe, Jj, Erik_Flyer, Trooper117, = J99 = Sizzlorr, WWWhiteAce, nbryant, navair2,, Gunsmith86, Dermo, Sylvis, Pulsar, ROFnut, S27Dressedwings, Raine, Dutch2, Dr.Zebra, Branwell, LordNeuro * Srb *, Jetlagg, Browning, Pandy, ccr.
Munkájukkal a Belga Légi Szolgálat repülő egységei kerülnek a Csatorna légterébe a Karrier módban az 1.030-as javítással.

Szintén ezzel a folttal fog érkezni az új Rise of Flight statisztika, ami igen népszerű eleme ennek a szimulátornak. Ez egy teljesen új rendszer, amely a készítők szerint nagyon komoly munka eredménye és április elején elérhetővé válik a közösség számára. A statisztika single player része később fog megjelenni. Mivel ez egy teljesen új rendszer, ezért a korábbi elért eredményeket törlik, és mindenki tiszta lappal fog indulni az új statisztikában. Fontos megjegyezni, hogy a statisztika egységes lesz meghatározott beállításokkal. Két típusú statisztika lesz elérhető, sport nyelven fogalmazva egy profi és egy amatőr.

A RoF-al ismerkedők számára jól jöhetnek a bekapcsolható segítők, mint például keverék vagy a hűtő állítása. Ki- és bekapcsolásuk nem volt a legpraktikusabb, hiszen minden esetben ki kellett lépni a menübe. A közelgő patch ezt is orvosolni fogja, hiszen már a játékon belül is lesz lehetőségünk a segítőket kapcsolgatni.A közelgő húsvét alkalmával akciós vásárlásra is lesz lehetőségünk március 28. és április 3. között.

Forrás: