csütörtök, 07 március 2013 05:03

Letölthető a Spider Web hadjárat

Írta:
Letölthető a Spider Web hadjáratMindig örülök, ha a Rise of Flight új tartalommal bővül, különösen, ha ezt a tartalmat a közösség adja a szimulátorhoz. Ez a most megjelent ingyenesen letölthető kampányra is igaz, amelyet Prangster készített és a Spider Web nevet viseli. A készítőnek nem ez az első ilyen jellegű munkája, hiszen neki köszönhetjük a korábban megjelent Flying Fury hadjáratot is.

Ebben az alkotásban Felixstowe pilótaként az lesz a feladatunk, hogy az Északi tenger fölött járőrözve a német tengeralattjárók tevékenységét nehezítsük meg.
A készítő ezúton is köszönetet mond Vander-nek, hiszen az ő által készített küldetések tanulmányozása ennek a hadjáratnak az elkészültét is segítették. Louvert pedig azért lett megemlítve, mert ő hívta fel a fegyelmet arra a könyvre, amely ezt a hadjáratot ihlette. Ez a könyv a The Spider Web – The Romance of a Flying Boat War Flight címet viseli, írója pedig egy kanadai Felixstowe hajózó, Douglas T Hallam.

A küldetések valós ideje 2-3 óra, de lehetőségünk van az időgyorsítót is használni. A küldetések úgy lettek megalkotva, hogy egy közepes teljesítményű gépen is alkalmazhatunk 8x időgyorsítást is.

A különböző segítőket is van lehetőségünk alkalmazni, de az igazi kihívás a küldetésekben az, ha ezeket a segítőket illetve az időgyorsítást is mellőzzük.


Forrás: