hétfő, 21 január 2013 18:59

Letölthető a "Battle for Peace 1918" kampány

Írta:
Battle for Peace 1918A Flying Fury kampány után egy újabb ingyenesen letölthető kampánnyal bővült a Rise of Flight. A mai napon megjelent küldetés csomagot Klementovich készítette és a Battle for Peace 1918 címet viseli. A küldetés csomag már korábban elkészült, de az angol nyelvű lokalizáció még most lett elérhető.

Ez egy félig történelmi kampány, amely a 1918 júniusában, a Reims közelében végrehajtott hadműveleteket dolgozza fel, és Második Marne csataként vagy Csata a békéért (Németországban nevezték így.) néven is ismerünk. A kampányban játszódó események viszont nincsenek kapcsolatban küldetésben szereplő Franz Buchner életének valódi történéseivel.

A küldetés csomagban mintegy 10 misszió található, és ahhoz, hogy ezeket a küldetéseket le tudjuk repülni szükség lesz az Albatros D.Va, Fokker D.VII és a Fokker D.VIIF repülőgépekre. A készítő munkálatai során felhasználta Richard Wagner zenéjét, és videókat a következő filmekből: "Der Rote Baron", "A very long engagement" , "Great German Aircraft of the First World War".A "Battle for Peace 1918" kampány elkészítésében részt vettek a =Jasta 13= virtuális repülőszázad tagjai. Az angol nyelvű fordításért a szerző külön megköszöni Adler Blau (Artyom) munkáját.

A küldetéscsomagot ERRŐL a linkről lehet letölteni, majd a Rise of Flight főkönyvtárába kell kitömöríteni.

Forrás