csütörtök, 22 november 2012 20:57

Megjelentek az első Halberstadt D.II. képek!

Írta:
logo 121122A ma megjelent hivatalos blog bejegyzésben LOFT újra jó hírekkel örvendeztetett meg minket. :) A Csatorna térkép munkálatai a végéhez közelednek, jelenleg továbbra is különböző modelleken és ezek elhelyezésén dolgoznak a fejlesztők, de az ígéretek szerint hamarosan lezárul a hosszú fejlesztési munka. A másik jó hír, hogy megnézhetjük az első képeket a készülő Halberstadt D.II.-es repülőgépről.


A publikált képek között megtalálható a Csatorna térképe is nagy felbontásban, így már most elkezdhetjük annak tanulmányozását. :) A Felixstowe repülőgép pilótafülkéje is hamarosan kész, a programozók már fejlesztik a repülési modelljét a hatalmas gépnek. A készítők célja, hogy a Csatorna térkép és a Felixstowe egyszerre kerüljenek a vásárlókhoz.

A Halberstadt D.II.-es egy korai német vadászrepülőgép volt, amely az Eindecker-t váltotta fel a háború korai éveiben. A típust olyan híres pilóták repülték, mint Manfred von Richthofen. A háború későbbi szakaszában ezt a repülőgépet az Albatros sorozat váltotta le. Jelenleg a gép repülési jellemzőinek a kutatása folyik, de már most kaptunk egy kis ízelítőt arról hogyan mutat a gép a levegőben.

Ha mindez nem lenne elég, egy hatalmas leárazási akcióval is kedveskednek nekünk a fejlesztők: November 22-tól, november 28-ig lesz egy 50%-os kedvezmény, amely keretében feltölthetjük hangárunkat! A kedvezmény apropóját a 94 évvel ezelőtti Compiegne-i fegyverszünet adja, hiszen ez az esemény az első világháború lezárását is jelentette. A kedvezmény az előrendelhető elemekre nem vonatkozik.Források: