kedd, 30 október 2012 13:02

Előrendelhető a Halberstadt D.II repülőgép

Írta:
Előrendelhető a Halberstadt D.II repülőgép A ma megjelent blog bejegyzésben újra számos meglepetéssel szolgálnak nekünk a fejlesztők. Ebből talán a legfontosabb, hogy előrendelhetővé vált a Halberstadt D.II német együléses vadászrepülőgép, amely a háború korai szakászában állt szolgálatban. Sokak örömére újból leárazási akció lesz október 31. és november 5. között. Az akció kizárólag a fegyverzet kiegészítőket érinti. Ezzel azonban nincs vége az érdekességeknek az új bejegyzésben.

Egyre közelebb az a pillanat, amikor is a várva várt Csatorna térkép elkészül. A térképen már rajta vannak a földrajzilag fontosabb objektumok pozíciói, az erdőké, a folyóké, minden nagyobb városé és a kisebb falvaké is. Jelenleg további objektumokkal töltik fel a fejlesztők a készülő térképet. A munka során a készítők igyekeznek arra is odafigyelni, hogy a városokban az utcák és a nagyobb épületek az akkori időszaknak megfelelően helyezkedjenek el.
Bár sok európai város megtartott bizonyos korábbi építészeti elemeket a fejlődése során és ez hatással volt az adott város XX. század elején lévő formájára, sok esetben nem találtak a fejlesztők kellően pontos információkat az adott város utcáinak kialakításáról. Ebben az esetben készítők kénytelenek voltak feltételezéseikre hagyatkozni a munka során.

A hajók és tengeralattjárók fejlesztése is folyamatban van, azonban idő hiányában nem minden olyan objektumot készítettek el a fejlesztők, amelyet eredetileg szerettek volna. Bíznak abban, hogy idővel, és a rajongótábor segítségével, minden eredeti elképzelés megvalósul majd. A játékban a tengeri erők küzdeni fognak egymással, és nem lesz könnyű észrevenni például egy tengeralattjáró felbukkanó periszkópját a csata hevében.

A Felixstowe F.2A repülőgép külső modellje már kész és a gép a készítők szerint nemsokára a levegőbe is emelkedik. Nagyon várjuk a hatalmas hidroplánt! :) Külön öröm a korai német vadászgép előrendelésének bejelentése is, ugyanis a fejlesztők ezt a gépet egyelőre nem tervezték, de a munkálatokkal olyan jól haladtak, hogy lehetővé vált a repülőgép bejelentése.Azt hiszem látható, hogy a RoF csapat rendületlenül dolgozik ezen a nagyszerű szimulátoron, és mindent megtesz, hogy kielégítse a rajongók minden kívánságát! :)

Források: