szombat, 27 október 2012 00:49

Letölthető a Flying Fury kampány

Írta:
Letölthető a Flying Fury kampányA mai napon a megjelent a hivatalos oldalon a Prangster által készített kampány amely a Flying Fury nevet viseli. A kampány alapjául James McCudden őrnagy az R.F.C. (Royal Flying Corps: Királyi Repülő-hadtest) kötelékében eltöltött öt év szolgálat alatt átélt eseményei szolgálnak.

A mai napon a megjelent a hivatalos oldalon a Prangster által készített kampány, amely a Flying Fury nevet viseli. A kampány alapját James McCudden őrnagy az R.F.C. (Royal Flying Corps: Királyi Repülő-hadtest) kötelékében eltöltött öt év szolgálat alatt átélt eseményei adják.

Mivel a Rise of Flight nem támogatja a felhasználók által készített kampányt, ezért ennek a "kampánynak" a küldetései valójában hagyományos egyjátékos küldetések, amelyek időrendi sorrendben repülhetőek le. A küldetés csomag 9 missziót tartalmaz, amelyek McCudden a Cambrai csatában átélt tapasztalatain alapulnak. A kampányban sok multimédiás elemmel (film, zene, de lesznek kivonatok McCudden könyvéből is.) találkozhatunk majd, akárcsak a Pieter "SYN_Vander" Hofstra által készített St.Mihiel kampányban.

A bevetéseken az 55. repülőszázad tagjaként S.E.5a típusú repülőgépekkel fogunk harcolni, a Cambrai csata teljes ideje alatt, egész pontosan november 18. és december 6. között.

A Flying Fury kampányt EZEN a linken tölthetjük le, a fájl mérete 46Mb. Az igényesen elkészített manual-t, amely nyomtatható térképeket is tartalmaz, pedig EZEN a linken érhetjük el.

A Flying Fury kampány telepítése:

A letöltött Flying_Fury-Cambrai.zip állományt egyszerűen csak csomagold ki a Rise of Flight mappába. A kampány állományai a Rise of Flight/data/Missions/Flying Fury mappába fognak kerülni, míg a média állományok pedig a Rise of Flight/data/Missions/Flying Fury/media mappában lesznek. Érdemes továbbá feltelepíteni a hivatalos 1.028-as skinpack-ot, valamint az összes nem hivatalos történelmi skinpack is.Ha pedig repülni szeretnél, nincs más dolgod, csak kattints a& főképernyőn a Missions menüpontra majd válaszd a Flying Fury-t, végül válaszd ki a kívánt küldetést. Az eltávolításhoz pedig csak a Flying Fury mappát kell törölnöd a Missions mappából.

A bevetések elején McCudden könyvéből olvashatunk részleteket, és ha az adott küldetést sikeresen teljesítjük, akkor elolvashatjuk McCudden beszámolóját az aktuális repülésről. A küldetés akkor számít sikeresnek, ha saját területen szálunk le, úgy hogy a repülőgépünk motorja nem sérült súlyosan, illetve nem üres a gépünk üzemanyag tartálya.

A küldetések során nem kapunk semmilyen kitüntetést, a kihívás az, hogy képesek vagyunk –e azt megcsinálni, amit McCudden: le tudjuk lőni a 8 ellenséges gépet és persze túléljük a bevetéseket.

Forrás