péntek, 19 október 2012 17:38

Hírek október közepén

Írta:
A tegnapi napon egy új blog bejegyzés került ki a Rise of Flight hivatalos oldalára, amelyben Jason az idei évben még esedékes fejlesztési tervekről tájékoztat minket. A legfontosabb munkálatok közé tartozik a hamarosan megjelenő Csatorna térkép beleintegrálása a karrier módba. Itt nem csak arról van szó, hogy új területekkel bővül a játék, hanem biztosítani kell azt is, hogy a Csatorna térképpel érkező új objektumok és járművek (például hajók és tengeralattjárók) és a víz modell is elérhetőek legyenek.

A közösség nagyon régi kérése a fejlesztők felé a magassági trimm lemodellezése azoknál a típusoknál, ahol a magassági trimm már jelen volt. Személy szerint én ennek a fejlesztésnek örülök a leginkább. :)

Folytatódik a Roland C.IIa és a Felixstowe repülőgép készítése is. A hatalmas repülőgép nagy kihívást jelent a modellezők számára.
És ha ez nem lenne elég, hamarosan bejelentenek, és előrendelhetővé tesznek egy újabb, már fejlesztés alatt lévő repülőgépet a Rise of Flight-hoz. Kíváncsian várjuk. :) Itt érdemes megjegyezni azt is, hogy már létezik egy belső kísérleti lista, amely a 2013-ra tervezett lehetséges repülőgépeket tartalmazza…

Ezek az újdonságok egy frissített Rise of Flight Manual-ban is helyet fognak kapni.

Ezeket a fejlesztéseket részletesen, fényképekkel és egyéb más módon is illusztrálva a hivatalos oldalon folyamatosan publikálni fogják, tehát érdemes lesz időnként látogatni.

Azt hiszem, izgalmas időszak előtt állunk.

Forrás: