kedd, 19 június 2012 04:21

Videó bemutató az 1026-os patch újdonságairól

Írta:
logo 120619A tegnapi napon Jason egy új videót tett közzé a hivatalos fórumon, amiben a közelgő 1.026-os javításban megjelenő újdonságokat tekinthetjük meg. A videó nagyon látványos, valóban egy nagy mérföldkő a ROF fejlődésében, ahogy Jason is írta. A felbontást érdemes 720p-re, vagy afölöttire állítani állítani, a jobb minőség érekében. Jó szórakozást! :)
A videóban az alábbi újdonságokat (nem teljes) tekinthetjük meg:
  • A "Sharper Image" beállítással még élesebb textúrákat láthatunk majd.
  • Lemodellezésre került a fedélzeti géppuska szinkronizálása. (A fegyver lőszeradagoló mechanizmusa leállt, ha a légcsavar a géppuska előtt haladt el.) A videón lehet látni, ahogy a légcsavar forgásától függően módosul a tűzgyorsaság.
  • Új géppuska hangok.
  • Heat Blure effekt a tüzeknél.
  • A Camel fegyverzet kiegészítő része, egy nagyobb üres felület a felső szárnyon, ami jobb kilátást biztosít ezzel is növelve esélyeinket a légiharcban.
  • A Triplane fegyverzet kiegészítő része, a két géppuska.

Jason elmondása szerint a Karrier mód óta, ez a patch tartalmazza a legnagyobb fejlesztést a Rise of Flight-ban. A patch béta tesztelése zajlik, hamarosan megjelenik. Nagyon várjuk. :) További jó hír az is, hogy az új effektek (Sharper Image, Heat Blur) nem okoztak FPS csökkenést a játék során. A javítás kiadása után a Csatorna térkép és az ahhoz kapcsolódó újdonságok, illetve a hidroplánok munkálatai kerülnek előtérbe.
Források: