hétfő, 28 május 2012 06:50

pcpilothu - Iron Cross Edition nyereményjáték

Írta:
rof iceA tegnapi napon egy nyeremény játék indult el a népszerű szimulátoros szakportálon a www.pcpilot.hu oldalon. A játék során az I. világháború korszakát érintő repülős kérdésekre kell válaszolni. A szerencsés nyertes egy Rise of Flight - Iron Cross Edition szimulátor digitális példányának boldog tulajdonosa lehet. Köszönjük a lehetőséget, és kellemes játékot! :)
A játék részletei:
  1. Hány légigyőzelmet szerzett Ittebei Kiss József?
  2. A magyar repülés úttörője, 1911-ben a Rákosmező felett végzett körrepüléssel 500 koronás díjat nyert. Ki volt ő?
  3. Ki lőtte le Werner Voss-t?
  4. Ki volt az Eastern Air Lines légitársaság első ügyvezető igazgatója? Az illető kis híján életét vesztette egy DC-3 balesetében.
  5. Melyik típus volt az első, amelyet a szinkronizált géppuskával szereltek fel? A következmények a "Fokker veszedelem" néven ismertek.
  6. Melyik gép beceneve volt a "Harry Tate"
  7. Ki volt az Osztrák-Magyar Monarchia legtöbb légigyőzelmet elért pilótája?
  8. Hogy hívták azt a német pilótát, aki lefektette a légiharc taktika elemeit? 40 légigyőzelemmel, utolsó légiharcában kísérője a gépének ütközött és életét vesztette.
  9. Hogy hívták a vörös báró öccsét, aki vele repült a Jasta 11-ben?
  10. Az Osztrák-Magyar Monarchia 8 légigyőzelmes pilótája volt. 40 évesen, 1932-ben hunyt el. Ki ő?
A válaszokat 2012. június 3-a 23:59-ig, emailben várom az info kukac pcpilot pont hu címre, "Iron Cross Edition nyereményjáték" tárggyal. A részvételi szabályok egyszerűek: a hozzászólásokban ne beszéljétek meg a válaszokat, egymás esélyeit rontjátok. A válaszokat az oldalon vagy a wikipédián/Google kereséssel fogjátok megtalálni, jó játékot. :) A helyes választ beküldők között egy Rise of Flight - Iron Cross Edition sorsolok ki, sorsolás június 4-én este 8 órakor.
Források: