csütörtök, 26 április 2012 21:11

Új repülőgép fegyver kiegészítők

Írta:
logo 120426A mai napon egy nagyon jó hír jelen meg a hivatalos oldalon, ugyanis hamarosan tovább bővül a megvásárolható repülőgép kiegészítők (Field Modifcations) köre a Rise of Flight-hoz. Az új kiegészítőkkel a repülőgépek fegyverzetét tudjuk majd módosítani. Ezt a fejlesztést a készítők meglepetésnek szánták, ugyanis a ROF hamarosan betölti 3. szülinapját!

A tavaly májusban indult a megvásárolható repülőgép kiegészítők joggal voltak népszerűek a ROF közösségben. A mostani Field Modifcationsfejlesztéseket szintén komoly kutatások előzték meg annak érdekében, hogy megfeleljenek a történelmi hűségnek. Ezek az új fegyver konfigurációk mintegy 19 repülőgépen lesznek alkalmazhatóak, ezek közül néhány variáció:
  • 20 mm-es Becker Autogun amelyet a következő repülőgépeken használhatjuk: Albatros, DFW CV-Gotha.
  • Négy további Lewis géppuska a Sopwith Dolphin repülőgépen. (2 géppuska az alsó szárnyra szerelve, 2 géppuska pedig felfelé mozgathatóan a pilótafülkében) Ezzel lehetővé válik a célpontok alulról történő támadása is. A képeken jól láthatóak az elrendezések:
  • Davis 57 mm-es ágyú a HP 0/400 nehézbombázón.
  • Le Prieur rakéták különböző különböző repülőgépeken.
  • Új fegyver tárazás animáció a lövészek fegyvereinél és az alsó szárnyas géppuskáknál.
A fegyver mod-okat lehetőség lesz a szerver oldalon ki/be kapcsolni, egyelőre csak az összeset. Tehát vagy mind elérhető multiplayer-ben, vagy egyik sem. Az új kiegészítők az 1.026-os javítással fognak megjelenni, amely május végén, június elején fog megjelenni, de már MOST előrendelhetőek. Mivel ez egy közeli időpont ezért az 1.025-ös patch is hamarosan megjelenik, a tesztelése már javában zajlik. A tervezett időpont május első hete! :) Ez is egy igazán jó hír! :) Ebben a patch-ben fog debütálni az Airco D.H.4-es több célú repülőgép is, amelynek csúcs sebessége 200 km/h. Nem lesz könnyű utolérni. :) Az az 1.025-ös javításról bővebb információt a következő blog post-ban fogunk kapni.

Források: