szombat, 11 február 2012 08:48

Rise of Flight tervek 2012-re

Írta:
logo 120211A Rise of Flight hivatalos oldalán LOFT publikálta a csapat 2012-es terveit, elképzeléseit. A cikk bevezetőjében megköszönik az eddigi, mintegy két és fél éves támogatást, amit a ROF közösségtől kaptak a fejlesztők. LOFT azonban hangsúlyozza azt is, hogy ebben az esztendőben is szükség van a Rise of Flight közösség állhatatos támogatására ahhoz, hogy meg tudják valósítani céljaikat. Most pedig, nézzük a csapat idei terveit! :)

A korábbi években a Rise of Flight fejlesztése során a cél az volt, hogy a szimulátort egyre több és jobb képességekkel ruházzák fel. A készítők idén sem szakítanak ezzel a hagyománnyal, de idén szeretnének egy kicsit jobban koncentrálni a különböző ingyenes és fizetős tartalmakra, illetve térképek és különböző objektumok készítésére.

Új térkép

Az egyik legfontosabb terv egy új térkép készítése, amelyet kiegészítőként fogunk tudni megvásárolni a ROF-hoz. Ez egy csatorna térkép lesz, hiszen észak Franciaország, nyugat Belgium és dél Anglia területei fölött lesz majd módunk repülni. Az új térkép a karrier módban is helyet fog kapni, csak úgy mint a belga légierő egységei. Ha a térkép megfelelő fogadtatást kap a ROF közösségtől, később továbbiak is követhetik. Reméljük így lesz. :)

Új 3D technológia alkalmazása a vízfelület megjelenítésben

Ezzel az új képességgel, a csatorna map-on már tengeralattjárók és hajók is az események részesei lesznek. Új városokat, falvakat és part menti tájat is láthatunk majd, ha beruházunk ebbe az új kiegészítőbe.

Flexistowe F.2a és a Hansa-Brandenburg W.12 repülőgépek elkészítése

A csatorna feletti harcokban a Flexistowe F.2a és a Hansa-Brandenburg W.12 repülőgépek is ki fogják venni a részüket, hiszen hamarosan elkezdődik ezen típusok modellezése is. Így lehetővé válik, olyan a Csatornán vívott küzdelmek készítése is, ahol a küzdelmek a vízen és a víz fölött is zajlanak.

Airco DH.4 kétüléses repülőgép elkészítése

Közvetlenül a Halberstadt CL.II. elkészítése után szeretnék kiadni a DH.4-es repülőgépet, amely egy klasszikus Antant repülőgép, amit használtak bombázásra, felderítésre is, de az RNAS (Royal Naval Air Service - Királyi Haditengerészet) is alkalmazta part menti járőrözések során, nagy hatósugara miatt. Sikeresen vetették be a tengeralattjárók elleni harcokban is. A hajózók között népszerű típus volt, jó repülőtulajdonságai miatt. A típust repülte az Amerikai Légi Szolgálat is 1918-ban. A repülőgép 3D modelljét már készítik, jelenleg korai szakaszban tart a munka.

További érdekességek

Új érdekes fegyver mod-ok készülnek, és finomítani szeretnének a szabadesésű bombák fizikáján is. Új pisztolyok is tervben vannak, de olyan mod-ok is készülnek, amivel még inkább egyedivé tehetjük repülőgépünket. SYN_Vander már dolgozik egy új kampányon, és a fejlesztő csapat újra figyelmünkbe ajánlja a St. Mihiel kampányt is.

Előrendelések

Ezeket az idén megjelenő fejlesztéseket, már most AKCIÓSAN megrendelhetjük, amit érdemes megtenni, hiszen egyrészt pénzt takarítunk meg, másrészt ezzel a csapatot támogatjuk és így életben tarthatjuk ezt a nagyszerű szimulátort!
  • Csatorna Térkép - $ 19.99 (24,99 $)
  • Airco D.H.4 - 8,99 $ (11,99 $)
  • Flexistowe F.2a - $ 12,99 (15,99 $)
  • Hansa-Brandenburg W.12 - 8,99 $ (11,99 $)

A zárójelben az akció utáni árat láthatjuk!Források: