vasárnap, 05 február 2012 12:42

Első képek a Halberstadt CLII-es repülőgépről

Írta:
logo 120205A mai napon a Rise of Flight hivatalos oldalán megjelentek az első képek a következő kétüléses repülőgépről a Halberstadt CL.II-esről. A repülőgép fejlesztése amiatt húzódott el, mert a repülőgép egy új modellező csapat első munkája, akik nem régiben csatlakoztak a ROF csapatához.

A Rise of Flight csapatában 2011 novemberében személyi változások történtek és a Halberstadt CL.II-es repülőgép már egy új ukrajnai modellező csapat első munkája. A jelenlegi modellező csoport története 2004-ben kezdődött, amikor a Vladimir "Saqson" Kochmarskiy 3D tervezőket keresett a IL-2 Sturmovik: Pacific Fighters-hez. A sikeres kezdet után további kiegészítőket, térképeket készítettek az IL-2-höz. 2007-ben a csapat egy új feladathoz látott, egy koreai konfliktust feldolgozó szimulátor modellezési munkálataihoz, de sajnos ezt a projektet átmenetileg felfüggesztették, és a modellezők a Battle of Britain fejlesztésében segítettek. A csapat mintegy nyolc repülőgép elkészítésében vett részt. A csapat időközben új lehetőségeket is keresett, így kerültek kapcsolatba a 777 Studios-al és kezdődött el a közös munka, amelynek első gyümölcse a nagyszerű Halberstadt CL.II-es repülőgép.



A következő post-ban, amely hamarosan megjelenik, a 2012-es terveikről fognak beszámolni a fejlesztők. Mondanom sem kell, nagyon várom! :)

Források: