péntek, 12 augusztus 2011 23:12

Spad VII-es: Megjelent az első kép

Írta:
Spad VII-es: Megjelent az első képA nyári szabadságok leteltével a Rise of Flight csapata újra munkához látott, és a mai napon megjelent hivatalos post szerint szeptember elején új repülhető típussal gazdagodik a ROF virtuális égboltja. Ez a típus pedig nem más, mint a régóta várt Spad VII-es vadászgép! Elolvasva a hírt, további érdekes dolgokat tudhatunk meg. :)

Újra gépvásárlási akcióval leptek meg minket a készítők, így lehetőségünk lesz hangárunkat feltölteni, ha esetleg van olyan repülőgép, amelyet még nem szereztünk be. Az akció részletei:
  • Az akció augusztus 12 és augusztus 17 között él.
  • A vadászgépeket egységesen 2.99 dollárért vásárolhatunk meg, a két nehézbombázó 7.99 dollárba kerül, míg a két régebbi felderítő a Breguet 14.B2-es és a DFW C.V-ös akciós ára 5.99 dollár. A közelmúltban megjelent Bristol F2B (F.II) ára pedig 6.99 dollár.
Az új géptípussal kapcsolatban megjegyezték a fejlesztők, hogy még realisztikusabbá teszik a karrier módot, hiszen 1916 decembere és 1917 között komoly ellenfele volt a német pilótáknak a francia égbolton. Jelenleg a repülési modell testre szabása, és a pilóta fülke befejező munkálatai zajlanak. A típus hamarosan előrendelhető lesz, és csak hab a tortán, hogy repülhetőek lesznek a 150 és a 180 lóerős motorral felszerelt változatok is. :)Elnézve a képet egy igazi BnZ gépnek tűnik a masina... Az 1.021-es javítás nem csak az új repülőgépről fog szólni, hiszen tovább csiszolták az új karrier módot is. Egyik ilyen elem, az hogy a bevetések során híres ász pilótákkal is összetalálkozhatunk, akik szintén egy adott században teljesítenek szolgálatot, akárcsak mi. De módosították a felhasználói felületet is, a kellemesebb használat érdekében. A bevetések utáni statisztikai képernyőn is fogunk újdonságokat felfedezni, láthatóak lesznek a győzelmek pontos helyei, illetve információt kapunk arról is, milyen győzelmeket értek el századtársaink, vagy épp kik azok, akiket legyőztek. Szintén ide tartozik az is, hogy további századok lesznek elérhetőek a karrier módban. Tovább folyik a Rise of Flight optimalizálása is, az előzetes információk szerint a több magos szervereken mintegy 30%-al fog gyorsulni a szimulátor. Erről később kapunk majd még tájékoztatást, de a tesztek eddig nagyon biztatóak. Az optimalizációnak köszönhetően a 2 magos CPU-t és W7 rendszert használó játékosok is fognak gyorsulást tapasztalni. Az 1.021-es patch előre láthatólag szeptember elején érkezik. Várjuk. :)

Források: