péntek, 30 január 2015 16:37

Rise of Flight: United Edition megjelenés

A karácsonyi bejelentést követően a 777 Studios a mai napon kiadta a Rise of Flight legújabb kiadását, amely a Rise of Flight: United Edition nevet viseli. A frissítés legfontosabb fejlesztései közé tartozik az Ilya Muromets (Ilja Muromec) S-22 bombázó is része lett a RoF-nak (megvásárolható), nem pedig csak önálló kiadásként érhető el. A másik fontos fejlesztés pedig a repülőgépek egérrel történő irányítását teszi lehetővé. A frissítés mérete 37 Mb, a verziószám pedig 1.035 lett.
logo 20141222bA karácsony közeledtével a 777 Studios újra leárazási akcióba kezdett, amely során mindent (a most bejelentett Ilja Muromec bombázó kivételével) MINDENT 60%-al olcsóbban vásárolhatunk. Az akció december 18. és január 2. között tart. Az akció mellett fontos esemény az is, hogy megjelent a RoF:United Edition is, amellyel együtt a RoF ingyenes verziója is frissült. Ebbe ugyanis belekerült  ugyanis a Nieuport 17-es, illetve mindenki számára elérhetővé vált az új ukrajnai térkép is. (QMB-ben és Multiplayer-ben)
logo 20141222Nagyon hosszú idő után újra javítás jelent meg a Rise of Flight-hoz. És nem is akármilyen! :) Hiszen az új típus és az új térkép mellett a RoF közösség nagyon régi kérését is teljesítette a fejlesztő csapat, hiszen nagyon sok típusnak módosították a repülési modelljét a korabeli jellemzőknek megfelelően. Személy szerint én ezeknek a módosításoknak örülök a legjobban! :)
hétfő, 22 december 2014 08:22

World War I Dawn Patrol Rendezvous

Rise of Flight videó - Neutral PassPete kolléga egy újabb nagyon jó kis videót talált a Youtube-on, amit érdemes megnézni A videót AIRBOYD töltötte fel és a korszak gépei és egyéb katonai egységei tartanak egy nagyon hangulatos korabeli bemutatót. A felbontást érdemes 720p-re állítani és teljes képernyőn nézni a műsort. Jó szórakozást! :)
péntek, 22 augusztus 2014 10:59

Megjelent az 1.033b patch a Rise of Flight-hoz

logo 140822A mai napon megjelent egy 44 Mb-os javítás a RoF-hoz, amely néhány hibajavítást tartalmaz. A patch után a Rise of Flight az 1.033b verzióra frissül.

szerda, 30 július 2014 22:07

Rise of Flight videó - Spad 7 Test Footage

Rise of Flight videó - Neutral PassA hivatalos fórumon találtam egy nagyon aranyos videót, amit szerintem nektek is meg kell nézni. :) A videót B24_Liberator készítette és a Spad 7 Test Footage címet viseli. A felbontást természetesen érdemes 720p-re állítani, a nézetet pedig teljes képernyőre. Jó szórakozást! :) De ne feledjétek, a videó szigorúan titkos! :)

logo 140729Hosszas várakozás után a mai napon megjelent a Hanriot HD.1 együléses francia vadászrepülőgép a Rise of Flight-hoz.  A repülőgépet eredetileg a Nieuport 11-es és Nieuport 17 gépek leváltására fejlesztették ki, amelyet Franciaországon kívül a belga és az olasz légierő is használt. A vadászgép haditengerészeti változata a a HD.2 néven ismert, amelyet úszótalpakkal és két géppuskával szereltek fel. Amennyiben megvásároljuk a francia gépet, mindkét verziót megkapjuk. Az update 395 Mb méretű.

Összefoglaló táblázat a RoF eddigi verzióirólAz elmúlt években meglehetősen sok kiadása jelent meg a Rise of Flight-nak. A könnyebb eligazodás kedvéért, a sokféle verzióról Jason készített egy összefoglaló táblázatot, amelyet a hivatalos fórumon publikált.
Megjelntek az első Sopwith Strutter képekNem sokkal az első Sopwith Strutter 1 1/2 képek bejelentése után elérhetővé vált a Rise of Flight soron következő frissítése az 1.032-es verzió. A javítás legfontosabb eleme az új repülőgép, de karácsonyi meglepetésként a fejlesztők elérhetővé tették a repülőgép együléses verzióját is a rajongótábor számára. A frissítés mérete 157Mb.
péntek, 06 szeptember 2013 08:10

Megjelent az 1.031b patch!

logo 130906Néhány nappal az 1.031-es patch kiadását követően megjelent a Rise of Flight-hoz a 1.031b javítás. A patch kisebb javításokat tartalmaz, az igazi újdonságot az jelenti, hogy a tegnapi naptól elérhető a Rise of Flight: Channel Battles Edition, amely a Steam-en vásárolható meg.