szerda, 14 október 2009 00:00

Rise of Flight - Hivatalos dogfight szerver

Nemrég beindult a Homedrome.de Rise of Flight dogfight szervere. A neoqb támogatásával működő szerver lehetővé teszi, hogy kiegészítő programok segítségével az ellenfél gépének festése is látható legyen. Reméljük, hogy a későbbiekben ez segédprogramok nélkül is támogatott lesz.
hétfő, 12 október 2009 00:00

Rise of Flight - Októberi screenshot játék

Rise of Flight - Októberi screenshot játékA neoqb közzétette az októberi screenshot "szépségverseny" díjazottait. Az első három helyezett nyereménye a játékban repülhető összes géptípus, képeik pedig bekerültek a hivatalos Rise of Flight galériába is.
J99 Longarth látogatást tett a 7. Német Szimulátor Konferencián és volt olyan jó, hogy a Rise of Flight néhány jövőbeni fejlesztéséről írt néhány információt.
hétfő, 29 június 2009 00:00

Rise of Flight - Európai forgalmazó

A Microsoft Flight Simulator kiegészítőiről méltán híres Aerosoft bejelentette, hogy ők lesznek a Rise of Flight európai forgalmazói.
péntek, 01 május 2009 00:00

Rise of Flight - Béta előzetes

Rise of Flight - Béta előzetesA "Rock, Paper, Shotgun" oldalán megjelent, Tim Stone által írt cikk magyar fordítása. Az Első Világháború műszaki szakemberei változatos megoldásokkal rukkoltak elő a nyugati front lövészárok problémájára - pontonok, harci gázzal töltött tüzérségi lövedékek, snorkel... A legokosabb ötletnek mégis a repülőgépnek nevezett eszköz bizonyult. Alapvetően egy szárnyas autó gyújtósból, zongorahúrokból és vászonból építve. Ezek a gépek lehetővé tették, hogy a katonák úgy harcolhassanak, hogy közben ne legyenek sárosak. A Rise of Flight béta -mellyel az utóbbi napokban időmet töltöttem- ezt az óriási katonai áttörést ünnepli, szokatlanul realisztikus módon.
vasárnap, 19 április 2009 00:00

Rise of Flight - Fizikai motor

A játék fizikai motorját bemutató videó jelent meg, ebből a következők derülnek ki:

Az engine alkotóelemei
atmoszféra modell:
  • hőmérséklet
  • légsűrűség
  • hangsebesség
  • turbulens rétegek
  • szél
  • légnyomás
szerda, 08 április 2009 00:00

Rise of Flight - Collectors Edition

Hivatalosan is bejelentették a Rise of Flight - Collectors Edition kiadását. A dobozos változat extrákkal próbálja meg vásárlásra csábítani az egyszeri szimulátor rajongót. :)
kedd, 31 március 2009 00:00

Rise of Flight - Bétateszt

A hivatalos oldal új blogbejegyzése szerint, április 6-ig bétatesztelőket keresnek. Online századokra számítanak, századonként maximum 5 ember vehet részt.
szombat, 14 március 2009 00:00

Rise of Flight - Demó megjelenés

Egy csütörtökön megjelen hír szerint, hamarosan kiadják a Rise of Flight demóját. A wwiaircombat.com-on olvasható hír fordítását olvashatjátok ebben a hírben.
szerda, 20 augusztus 2008 00:00

Knights of the Sky -> Rise Of Flight

A Lipcsében augusztus 19-23. között megrendezett Games Convention 2008-on került bejelentésre az eddig Knights of the Sky néven futó I. világháborús repülésszimulátor új neve: Rise of Flight.
18. oldal / 18