vasárnap, 13 június 2010 15:11

Tesztelés alatt dedikált szerverünk

Örömmel jelenthetjük be, hogy a hazai ROF közösség első dedikált szervere tesztüzemmódban már elérhető! A szerver azonosítója: HUN pcpilot.hu. Fontos kiemelni Sanyo és Dummyboy áldozatos munkáját, hiszen nélkülük nem futhatna a szerver és nem küzdhetnénk ilyen jó minőségű multis küldetésben. Köszönjük a munkátokat! :)
szombat, 12 június 2010 10:26

Megjelent a 1013-as patch

Megjelent a 1013-as patchA tegnapi napon az előzetes várakozásnak megfelelően megjelent a Rise of Flight-hoz az 1.013-as javítás. A fontosabb újdonságok között megemlíthető a repülhető angol gyártmányú Airco DH.2 vadászrepülőgép, új skinpack-ok, továbbfejlesztett demó, és számos egyéb bug javítása. A patch mérete 68 Mb.
csütörtök, 10 június 2010 16:01

Airco DH2 légharc bemutató

Airco DH2 légharc bemutatóMint korábban 104-uj-trailer-es-uj-tipusok.html írtam, az elvileg a holnap megjelenő 1.013-as patch-el együtt elérhetővé válik többek között az Airco DH.2 repülőgép is. A SimHQ fórumán lévő egyik hozzászólásban publikált egy Youtube-ra feltöltött videót a 777 Studios munkatársa, amelyben egy Airco DH.2-es és egy Albatros DII-es közötti légiharcot látunk.
Rise of Flight: Iron Cross Edition bejelentésA Neoqb és a 777 Studios bejelentette Rise Of Flight: Iron Cross Edition kiadását. Az új kiadás tartalmazni fogja az eddig megjelent összes javítást, és az eddigi repülhető típusok közül a következőket: Központi hatalmak: Fokker D.VII, Albatros D.Va, Pfalz D.IIIa, Fokker Dr.1. Antant oldal: Spad XIII, Nieuport 28, SE.5a, Sopwith Camel. A ROF: ICE megjelenése a közeljövőben várható, ára 49.99 dollár lesz.
szombat, 05 június 2010 09:18

Új trailer és új típusok

Új trailer és új típusokEgy érdekes felhívással fordult a ROF közösséghez a szimulátort fejlesztő Neoqb csapata. A felhívás lényege egy verseny, amelynek célja, hogy egy új, hivatalos trailer készüljön a nemrég 1 éves születésnapját ünneplő Rise of Flight-hoz. További jó hír, hogy hamarosan újabb gépek jelennek meg a ROF-hoz.
szombat, 08 május 2010 21:05

Boldog szülinapot Rise of Flight!

Kedvenc szimulátorunk 2010. május 7.-én betöltötte első születésnapját. :) Az elmúlt egy egy évben hatalmas változáson ment keresztül a szimulátor, a játékosok legnagyobb örömére.
Megjelent az 1 012-es javítás a Rise of Flight-hozA mai napon elérhetővé vált a legújabb patch, amit már igen izgatottan várt a ROF közösség, és azt hiszem megérte a várakozást, hiszen ezzel a javítással a ROF multi részének használata korántsem olyan körülményes, mint korábban volt.
kedd, 27 április 2010 15:27

Új típusok és hírek

A hivatalos fórumon megjelent információk szerint a következő, 1.012-es javítással együtt érkezik két új gép, amit megvásárolhatunk a játékhoz. Az egyik repülő az Albatros D.II (A típus korai és késői változata is elérhető lesz), a másik pedig a Nieuport N.11-es.
péntek, 12 február 2010 00:00

Rise of Flight - Légiharc bajnokság

Rise of Flight - Légiharc bajnokságA hivatalos oldal legújabb blogbejegyzése szerint hamarosan indul az első hivatalos Rise of Flight légiharc bajnokság. Az 1.011-es patch újdonságai mellett fejlesztik az erre alkalmas pályát, melyen a légiharc résztvevői mellett a bírók és a nézők is helyet foglalhatnak. Érdekes és izgalmas hír, mert amiben a RoF hiányt szenved, az az online közösség érdeklődése.
péntek, 15 január 2010 00:00

Rise of Flight - Új játékmódok

Rise of Flight - Új játékmódokA Rise of Flight blog új bejegyzése szerint új játékmódokkal és egy új bevetés generátorral bővül a szimulátor. Az új egyjátékos mód a főmenüből lesz majd elérhető.