kedd, 24 augusztus 2010 14:08

Augusztus végi események

A hivatalos fórumon Jason bejelentette, hogy átalakítják a Rise of Flight hivatalos fórumát. Elmondása szerint még csak tervezési fázisban vannak, és ötleteket várnak a felhasználóktól. Szintén mai hír hogy kiadták a ROF-hoz az 1.014b-és patch-et, amely kisebb javításokat tartalmaz. A javítócsomag mérete 9 Mb.
A mai napon megjelent hivatalos információk szerint szeptember elején az Aerosoft megkezdi a dobozos Rise of Flight: Iron Cross Edition forgalmazását. A letöltős verzió megjelenésének időpontja: 2010. augusztus 16. a következő partnereknél:
péntek, 06 augusztus 2010 20:50

Megjelent a 1014-es patch

Megjelent a 1014-es patchA mai napon megjelent a Rise of Flight-hoz 1.014-es patch! A közel 2 hónapos fejlesztés legfontosabb eredménye a német gyártmányú Fokker E.III Eindecker vadászrepülőgép megjelenése, de megemlíthetjük az új skinpack csomagokat, vagy akár az új vízfelület és az új árnyékokat is. A patch mérete 48 Mb.
vasárnap, 01 augusztus 2010 22:00

Screenshot verseny a Rise of Filght-ban

A Rise of Flight kiadója a 777 Studios új versenyt indított annak örömére, hogy a Rise of Flight: Iron Cross Edition megjelent Európában. Egy teljes méretű légiharcot ábrázoló képet kell elküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, a levél tárgyában a 'Aerial Combat Screenshot Entry' szövegnek kell szerepelni. A szabályok a következőek:
kedd, 03 augusztus 2010 13:57

Ajándékozz egy repülőgépet

Jason, a 777 Studios munkatársa, bejelentette a hivatalos fórumon, hogy hamarosan elérhetővé válik egy új szolgáltatás, amelynek a lényege, hogy lehetőségünk lesz másoknak is gépek vásárolni. Így például akár ajándékként is megvehetünk egy repülőgépet valaki más számára. Jason szerint a szolgáltatás néhány héten belül lesz elérhető.
hétfő, 26 július 2010 18:26

Fokker EIII Eindecker repülés közben

Fokker EIII Eindecker repülés közbenA SimHQ fórumán a 777 Studios munkatársa, Jason közzétett a legújabb, még béta állapotban lévő típusról a Fokker E.III Eindecker-ről egy videót, amelyben a repülőgép hossztengely körüli irányítását láthatjuk, egy másik videón, pedig repülés közben láthatjuk.
Rise of Flight Trailer 2010 - EredményhirdetésA mai napon közzétették a Rise of Flight Trailer 2010 verseny eredményeit. A nyertesek a következő játékosok voltak: 1. helyezett: Nick Gillin (USA), 2. helyezett: Pieter "Vanderstock" Hofstra (Norvégia), 3. helyezett: Isay (Oroszország) A nyerteseknek ezúton is gratulálunk! :)
kedd, 06 július 2010 10:48

Új Fokker EIII Eindecker fotók

Új Fokker EIII Eindecker fotókÚj Fokker E.III Eindecker fotók jelentek meg a Rise of Flight hivatalos fórumán, július 4-én. A képeket a 777 Studios munkatársa, Jason publikálta, és elmondása szerint nemsokára kapható lesz az új típus.
kedd, 29 június 2010 10:20

Akciós gépvásárlás

Egy igazán nagyszerű akcióval kedveskednek a készítők a Rise of Flight rajongó táborának. Az akció lényege az, hogy jó néhány típust az eredeti 7.62 dollár helyett most csak 2.99 dollárért vásárolhatunk meg! Az akció június 29. és július 2. között érvényes. Úgyhogy, aki több gép vásárlását tervezte, ne habozzon, vágjon bele! :)
hétfő, 28 június 2010 19:19

Júniusi ROF Hírek

logo 100628Legfontosabb hírünk ebben a hónapban az, hogy a dedikált szerverünk a HUN pcpilot.hu tesztelési fázisa befejeződött és most már élesben megy. Még egyszer köszönjük Sanyo-nak és Dummyboy-nak a munkáját!
Szintén a dedikált szerverrel kapcsolatos hír hogy a hivatalos fórumon is bejelentettük a szerver elérhetőségét.