péntek, 08 október 2010 20:57

Megjelent 1015-ös patch

Megjelent 1015-ös patchA mai napon megjelent mindenki nagy örömére az 1.015-ös patch a Rise of Flight-hoz. A javításban a legnagyobb durranás a két új típus a Sopwith Pup és a Sopwith Triplane. Az új javítócsomag mellé azonban, sok érdekesség, és egy nagy meglepetés érkezett! Nézzük hát, mi is történt a mai napon! :)
szombat, 25 szeptember 2010 07:25

Hírek szeptember végén

A hivatalos oldalon tegnap megjelent információk szerint a Rise of Flight következő javítása, az 1.015-ös október 7.-én lesz elérhető. A parch-ben a szokásos hibajavítások mellett a lényeg a két új repülhető típuson lesz. Az egyik a Sopwith Triplane, míg a másik a Sopwith Pup.
szombat, 25 szeptember 2010 06:59

Sopwith Triplane képek

Sopwith Triplane képekA tegnapi napon megjelentek az első Sopwith Triplane képek a hivatalos fórumon. A képeket szokás szerint Jason publikálta, és a következő patch-ben (1.015) lesznek elérhetőek. A patch valamikor októberben jelenik meg.
Szintén mai hír, hogy bővült a csomagban (Bundle) vásárolható repülőgépek köre. Ezeknek a csomagoknak nagy előnye, hogy az adott korszak szemben álló feleinek két hasonló tudású repülőgépét vásárolhatjuk meg, úgy hogy közben pénzt is takarítunk meg. A mai naptól kezdve azonban, már nem csak 2 gépes csomagokat vásárolhatunk, hiszen néhány új csomagban a gépek száma is jelentősen megnőtt. Újdonság továbbá, hogy már a Rise of Flight demó verziót is lehetőségünk van upgrade-elni.
A ma naptól lehetővé vált repülőgépek ajándékozása a Rise of Flight-ban! A hírt Jason jelentette be, a hivatalos fórumon. Ezt a lehetőséget a Rise of Flight közösség kérte a fejlesztőktől, és bízzunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. :)
péntek, 10 szeptember 2010 07:36

Új képek a Sopwith Pup-ról

Új képek a Sopwith Pup-rólSzeptember 3-án Jason a hivatalos fórumon hét új képet közölt, a még fejlesztés alatt álló Sopwith Pup-ról! Én a magam részéről nagyon várom a típust, remélem repülni is fogok tudni majd vele. :) Érkezése a novemberi patch-el együtt várható.
péntek, 10 szeptember 2010 07:02

Új tűz és fény effektek a Rise of Flight-ban

Új tűz és fény effektek a Rise of Flight-banA napokban Jason a hivatalos fórumon képeket tett közzé a még készülőben lévő új tűz és dinamikus fény effektekről. A képek tényleg szépek, öröm látni, ahogyan folyamatosan fejlesztik a Rise of Flight-ot, és erről folyamatosan tájékoztatják a szimulátor rajongótáborát.
csütörtök, 02 szeptember 2010 19:01

Rise of Flight - Néhány kép az új karrier módról

Rise of Flight - Néhány kép az új karrier módrólJason a mai napon jó néhány képet közölt a SimHQ fórumán Rise of Flight készülőben lévő új kampány módjáról. Reméljük őszre valóban elkészül és használatba vehetjük! :) Nézzük tehát a képeket!
szerda, 01 szeptember 2010 05:03

Screenshot verseny - eredmény hírdetés

Screenshot verseny - eredmény hírdetésA mai napon közzé tették a Rise of Flight Screenshot verseny nyertes fotóit. Jason elmondása szerint nagyon sok kép érkezett és nagyon nehéz volt a választás. Emiatt az eredetileg meghatározott 5 kép helyett többet fognak díjazni. A nyertesekkel hamarosan fel fogják venni a kapcsolatot.
péntek, 27 augusztus 2010 11:45

Megjelent az első kép a Sopwith Pup-ról

Megjelent az első kép a Sopwith Pup-rólA tegnapi napon Jason közzé tett egy képet a készülő Sopwith Pup-ról, amely a Rise of Flight egyik következő repülőgépe lesz. Előre láthatólag valamikor ősszel (talán november) fog megjelenni valamelyik frissítéssel együtt. Várjuk szeretettel! :)