Újabb Képek a Handley Page O/400-as bombázóról A mai napon újabb képek jelentek meg a hatalmas Handley Page O/400-asbombázóról, ezúttal a SimHQ fórumán, a képeket szokás szerint Jason post-olta. :) A képek csodálatosak, és igencsak megkapóak azok a képek, amelyeken a bombázó egy méretes bombát dob... Mit is mondhatnék még? :) Nagyon várjuk már!
Megjelent az első kép az Handley Page O/400-as bombacélzójárólA mai napon a hivatalos fórumon megjelent az első kép a következő, 1.016-os javításban debütáló Handley Page bombázó bombacélzó készülékéről. A post szerint a bombázási feladatokat a pilóta fogja majd ellátni, de nem lehetetlen, hogy ez később még változik.
'Order of 777 Studios' érmet kapott a riseofflight.huKorábban már volt szó a riseofflight.hu-n arról, hogy a 777 Studios munkatársai szeretnék kitüntetésekkel jutalmazni azokat,a rajongókat, akik sokat tettek a Rise of Flight közösségért, illetve népszerűsítették ezt a nagyszerű szimulátort. Örömmel tudatom veletek, hogy a magyar Rise of Flight rajongói oldal is részesült ebben a megtiszteltetésben.
péntek, 05 november 2010 18:26

Rise of Flight letöltések

A tegnapi napon a hivatalos fórumon Jason publikált egy listát, amelyben összegyűjtötte és csoportosította a Rise of Flight-al kapcsolatos letölthető érdekességeket. A listában található linkeket és is betettem a riseofflight.hu oldalra élő linkként a következőképpen:
Ma este egy újabb videó jelent meg a hivatalos oldal hírei között, amelyben a Rise of Flight új dinamikus fényforrás kezelését csodálhatjuk meg. A videó mellett néhány újabb érdes információt is megtudhatunk a közelgő patch újításairól.
csütörtök, 28 október 2010 01:50

Hírek október végén

Jason új bejegyzést tett közzé a Rise of Flight hivatalos fórumán. A dolgok jelenlegi állása szerint az 1.016 megjelenése már közeleg (már folyik a béta tesztelés), de az új kampány sajnos csak az 1.017-es javítással fog kijönni.. :( De jó hír, hogy ez még idén (december végén) meg fog történni. :) Ugyanez igaz a Gotha bombázóra is.
szerda, 27 október 2010 13:41

Képek a Handley Page O/400-as bombázóról

logo 101027A mai napon újabb képek jelentek meg a Rise of Flight hivatalos fórumán az 1.016-os patch-ben debütáló Handley Page O/400-as bombázóról. A képek csodaszépek, nagyon várom a javítást. :) A post-ban Jason leírta, milyen újdonságok várhatóak a novemberei tapaszban: Új napfény, a korábban már írt új felhő és árnyék effektek, és persze az új bombázó. A hírből még az is kiderül, hogy a másik bombázó, a Gotha G.V-ös ebben a javításban még nem lesz elérhető.
A tegnapi napon megjelent hírekben Jason egy nagyon látványos videót publikált, amelyben az 1.016-os patch egyik újdonsága látható, a Rise of Flight új felhői és árnyék kezelése. A videót letölthetjük a hivatalos oldalról, ha erre a linkre kattintunk. A videó mérete 43 Mb.
A mai napon Jason bejelentette a hivatalos fórumon, hogy egy nappal meghosszabbították az akciós gépvásárlást, így október 13.-ig vásárolhatunk nagyon olcsón plusz repülőgépeket. Szóval, a tudunk mindenféleképpen vásároljunk be, hiszen nem tudni mikor lesz a következő ilyen akció... :) A gépek ára a következő:
szombat, 09 október 2010 07:05

Teamspeak 3 szerver elérés

Teamspeak 3 szerver elérésA tegnapi nagyszerű hírek mellett még egy további jó hírrel szolgálhatok! A www.pcpilot.hu oldalon lehetővé vált Teamspeak 3 szerver használata a közös repülésekkor. A tegnapi napon már repülés közben is kipróbáltuk, és sokkal tisztább és érthetőbb a beszéd, mint a korábbi verzióban. Köszönjük Sanyo! :)