A mai napon videó jelent meg a Breguet 14.B2 francia többcélú repülőgép repüléséről a gyönyörű őszi táj felett. :) Mind a gép, mind az őszi táj az 1.019-es javítással fog megjelenni a Rise of Flight-ban. A napokban jelent meg az a videó is, amelyben a készülő őszi környezetre fókuszálnak. Érdemes megnézni a videókat, nagyon jól nézek ki! :)
Előrendelhetőek a repülőgép kiegészítők - FRISSÍTVEA mai napon a Rise of Flight hivatalos oldalán megjelent bejegyzés szerint előrendelhetjük kedvenc repülőgépeinkre a kiegészítő csomagokat. A csomagok több kiegészítőt tartalmaznak és az adott repülőgépre szerelhetjük fel őket a hangárban, a vásárlás után. Az 1.019-es javítással kapcsolatban közölték, hogy előreláthatólag május végén jelenik meg, de jó hír, hogy újabb képek jelentek meg az új karrier módról is.
vasárnap, 01 május 2011 03:43

Hírek május 1-jén - FRISSÍTVE

Hírek május 1-jén - FRISSÍTVEA mai kis hírcsokor leginkább a következő javításban debütáló újdonságról, a repülőgépek tuningolásáról szól. Ez a patch az 1.019-es lesz, és előreláthatólag valamikor májusban fog megjelenni. Nézzük milyen érdekességeket lehet olvasni a Rise of Flight hivatalos fórumán. :)
kedd, 19 április 2011 22:40

Húsvéti gépvásárlási akció

Újabb gépvásárlási akcióval kedveskednek a készítők a Rise of Flight rajongó táborának, ezúttal húsvét alkalmából. :) Az akció lényege az, hogy jó néhány típust az eredeti 7.62 dollár helyett most csak 2.99 dollárért vásárolhatunk meg! Az akció április 19. és április 26. között él.
péntek, 15 április 2011 15:13

Érdekességek április közepén

Érdekességek április közepénA Rise of Flight fórumán két érdekesség jelent meg a napokban. Az egyik, a korábban már említett repülőgép tuningolással kapcsolatos, a másik pedig az első kép a ROF-hoz készülő őszi tájról.
péntek, 15 április 2011 14:58

1019 előzetes - Légiharc éjjel

A hivatalos fórumon egy új videó jelent meg, amelyben egy, a még élethűbbé varázsolt éjszakai égbolton zajló légicsatát nézhetünk végig. A videó további érdekessége a módosított torkolattüzek és a hamarosan bevezetésre kerülő repülőgép tuning-ok. A grafikai újdonságok az 1.019-es javítással lesznek elérhetőek a rajongó tábor számára.
Repülőgépek mod-olhatósága a Rise of Flight-ban -  FRISSÍTVEA hivatalos oldalon ma megjelent hír szerint új lehetőség nyílik meg a Rise of Flight rajongótábora számára, ez pedig a repülőgépek "tuningolása"! Ez azt jelenti, hogy a repülőgépeinket különböző eszközökkel és plusz műszerekkel láthatjuk el, amelyek segítségével eredményesebben vehetjük fel a harcot az ellenséges repülőgépekkel. Ezek a plusz mod-ok csomagokban lesznek megvásárolhatóak 1$ és 5$ közötti áron.
péntek, 25 március 2011 14:33

Megjelent az 1018-as javítás

Megjelent az 1018-as javításA hivatalos fórumon ma megjelent hír szerint letölthető a Rise of Flight 1.018-as javítása! A javítás legfontosabb eleme a német gyártmányú DFW C.V felderítő repülőgép, amely az első kétüléses típus a szimulátorban, és amelyet nagyon régóta vártunk. :) A patch mérete 56 Mb.
kedd, 22 március 2011 23:07

Új éjszakai képek

Új éjszakai képekA hivatalos fórumon Jason képeket publikált a Rise of Flight új éjszakai égboltjáról. A képek igen tetszetősek, reméljük a soron következő javítással megkapjuk mi is! :) Azért nem lehetett semmi ezekkel a gépekkel éjjel repülni...
Előrendelhető a Breguet 14B repülőgépA hivatalos oldalon ma megjelent post szerint előrendelhető a Breguet 14B repülőgép. A francia felderítő a Rise of Flight 1.019-es javítással lesz elérhető, de természetesen a megjelenésig előrendelhetjük 8.99$-os, kedvezményes áron. A post-ban olvasható még néhány érdekesség, nézzük mik ezek... :)