péntek, 12 augusztus 2011 23:12

Spad VII-es: Megjelent az első kép

Spad VII-es: Megjelent az első képA nyári szabadságok leteltével a Rise of Flight csapata újra munkához látott, és a mai napon megjelent hivatalos post szerint szeptember elején új repülhető típussal gazdagodik a ROF virtuális égboltja. Ez a típus pedig nem más, mint a régóta várt Spad VII-es vadászgép! Elolvasva a hírt, további érdekes dolgokat tudhatunk meg. :)
vasárnap, 24 július 2011 09:41

Rise of Flight videó - Voli Notturni

Rise of Flight videó - Voli NotturniEgy nagyon szép videót találtam a Youtube-on, ezt szeretném megosztani veletek! A videó leginkább este, vagy kora hajnalban játszódik, és nagyon hangulatos. :) Külön felhívnám a figyelmeteket a zenére is, nagyon illik ehhez a videóhoz. Jó szórakozást! :) A felbontást érdemes 720p-re állítani.
péntek, 22 július 2011 10:16

Első világháborús szimulátorok

Egy nagyon érdekes anyagot publikált =IRFC=Bender a hivatalos fórumon. A Youtube-ra feltöltött videó a PC-n megjelent első világháborús szimulátorokat mutatja be. A videóban az alábbi szimulátorok láthatóak, megjelenési dátumukkal. Sopwith: 1984, Red Baron: 1990, Red Baron 3D: 1998, Rise of Flight: 2009. Afórumot olvasgatva további érdekes dolgokat lehetett találni. :)
Megjelent az 1020-as patch a Rise of Flight-hozPontosan egy héttel a legutolsó frissítés után, megjelent az 1.020-as patch a Rise of Flight-hoz! Az új verzió legfontosabb újdonsága a brit Bristol F2.B. többcélú repülőgép, amely két változatban jelenik meg a ROF virtuális égboltján. A két verzió típusjelzése: Falcon II és Falcon III. A szimulátorban az Falcon III-as verzió négytollú légcsavarral van felszerelve. A frissítés mérete 164 Mb.
csütörtök, 07 július 2011 17:15

Megvásárolható a Bristol Fighter repülőgép

Megvásárolható a Bristol Fighter repülőgépMegvásárolható a Rise of Flight következő típusa az angol többcélú kétüléses repülőgép a Bristol Fighter. A híres brit repülőgép kiváló repülési jellemzőkkel bír, komoly ellenfele lehet akár egy vadászrepülőnek is. A repülőgépnek két verziója lesz elérhető az egyik F.II, míg a másik pedig az F.III, amely módosított erőforrással rendelkezik. A repülőgép ára 13.99$.
1A hosszú várakozás után végre megjelent a várva várt 1.019-es javítás a Rise of Flight-hoz. A fejlesztők rengeteg munkát fektettek bele ebbe a patch-be, elmondásuk szerint is az eddigi legnagyobb kihívást az ebben verzióban megjelent újdonságok megalkotása jelentette, elsősorban az új karrier mód. A frissítés mérete: 641 Mb.
Jason ma reggeli post-ja szerint, érdemes lesz egy biztonsági másolatot csinálni a Rise of Flight mappáról az 1.019-es verzióra frissítés előtt. Ennek az az oka, hogy a frissítés nagy méretű lesz, és ha a frissítés során probléma lépne fel (Például, megszakad az internet kapcsolat.), akkor nem kelljen az egész alkalmazást újra telepíteni.
Grafikai beállítások a Rise of Flight 1019-es verziójábanA Rise of Flight következő javítása az 1.019-es lesz, amely hamarosan megjelenik. A közelgő javítás apropóján, a hivatalos oldalon Jason publikálta a javításban megjelenő módosított grafikai beállításokat, kiegészítve néhány igen hasznos tudnivalóval. A cikk fordításáért szeretnék köszönetet mondani Zétinek. :)
hétfő, 23 május 2011 19:18

Bristol Fighter - Első kép

Bristol Fighter - Első képA mai napon érdekes post jelent meg a SimHQ fórumán. A post-ban Jason tett közzé egy képet, amely egy Bristol Fighter kétüléses repülőgépet ábrázol, ami valószínűleg a Rise of Filght következő kétüléses repülhető típusa lesz.
A mai napon videó jelent meg a Breguet 14.B2 francia többcélú repülőgép repüléséről a gyönyörű őszi táj felett. :) Mind a gép, mind az őszi táj az 1.019-es javítással fog megjelenni a Rise of Flight-ban. A napokban jelent meg az a videó is, amelyben a készülő őszi környezetre fókuszálnak. Érdemes megnézni a videókat, nagyon jól nézek ki! :)