vasárnap, 02 június 2013 15:48

Rakétapisztoly használata Rise of Flight-ban

Írta:
A rakétapisztoly (flare pistol) használata a RoF-ban jól jöhet akkor, ha duel típusú légiharcot vívunk, és az ellenfelünknek szeretnénk jelezni a pozíciónkat. De akkor is használhatjuk, ha egy küldetés alapú szerveren vagyunk és szorongatott helyzetünket szeretnénk jelezni bajtársaink felé. Ez a rövid bejegyzés ennek az eszköznek a használatát mutatja be.

A RoF-ban négy féle színű rakétapisztoly található: fehér, sárga, zöld és a piros. Ahhoz, hogy ezeket használni tudjuk a beállításokban be kell őket konfigurálni. (Options - Controls -Weapon Controls) Ha ide elnavigálunk a következő beállításokat végezzük el:Red falre, Green flare, Yellow flare, White flare: Rakétapisztoly elővétele. A különböző színű pisztolyokat különböző billentyűkkel vehetjük elő, de szerencsésebb, ha a joystick gombjait adjuk meg, Én az X-52-es gázkarjának négyállású kapcsolóját adtam meg.

Shoot personal weapon / flare pistol: Lövés leadása a rakétapisztollyal. Mindegyik pisztolyhoz 4 rakéta áll rendelkezésünkre. A lövéskor vigyázzunk, nehogy véletlenül magunkat sebesítsük meg. Kis szerencsével, az ellenséges repülőgép személyzetében kárt tehetünk a használatával.

Remove personal weapon / flare pistol: Itt azt a billentyűt/joy gombot adjuk meg, amivel a rakétapisztolyt el tudjuk tenni.

Végezetül egy rövid videó a gyakorlati használatról: :)

Tovább a kategóriában: « Néhány tipp lövészeknek