péntek, 29 október 2010 18:41

Rise of Flight telepítése

Írta:
Az egyik legjelentősebb újdonság az 1.019-es javítás óta, hogy már nem egy demóról, hanem egy teljes értékű játékról beszélünk, amelyhez bármilyen kiegészítőt megvásárolhatunk. Úgy gondolom, ez egy nagyon nagy lelkű gesztus a készítőktől, köszönet érte! Az ingyenes változat főbb jellemzői:

 • Választható gépek: Albatros D.Va, SPAD 13 és a Nieuport 17.C1 (orosz verzió) repülőgépek.
 • A három repülhető géphez elérhetőek azok összes kiegészítői.
 • Választhatóak a többszemélyes repülőgépek lövész pozíciói multiplayer-ben.
 • Játszhatóak a három választható repülőgépekhez tartozó single és multiplayer módok (4 kampány).
 • Lövészként beülhetünk bármelyik erre alkalmas repülőgépbe.

Ahhoz, hogy a játszani tudj a Rise of Flight-al, a következőket kell tenned:
 1. Regisztráljunk be a Rise of Flight hivatalos oldalán. Az itt megadott e-mail/jelszó párossal tudunk majd belépni a játékba.

 2. hivatalos oldalról töltsd le a Rise of Flight: United Edition ingyenesen játszható verzióját. Ezt a zip (a legújabb verzió az 1.037) állományt tömörítsd ki és futtasd a setup.exe állományt.
 3. A telepítő futtatásakor a töltési idő a nagyméretű állomány miatt hosszabb lehet az átlagosnál. A telepítés első lépése a kitömörítés, aminek 8,6 GB helyigénye van. A futtatáshoz szükséges további alkalmazások telepítése. Ezeket mindenféleképpen engedélyezzük!
 4. A szükséges összetevők után elindul az rof_updater.exe program, amivel frissíteni tudjuk a Rise of Flight-ot. Ehhez kattintsunk az Update nyomógombra. A frissítést később is elvégezhetjük, ha futtatjuk újra ezt az állományt, amit a bin_game\release mappában találunk.
 5. Kattintsunk újra az Update nyomógombra a frissítéshez.
 6. Ha frissítés sikeresen befejeződött kattintsunk a Start game nyomógombra.
 7. A Start game-re kattintva betöltődik a Settings.exe, amivel a Rise of Flight beállításit végezhetjük el. A beállításokat később is módosíthatjuk, ha futtatjuk újra ezt az állományt, amit a bin_game\release mappában találunk.
 8. A Start-ra kattintva elindíthatjuk a Rise of Flight-ot. Később az Asztalon lévő parancsikont is használhatjuk a játék futtatásához. Ha azt szeretnénk, hogy egyből a szimulátor induljon el akkor a parancsikon a bin_game\release\ROF.exe állományra kell hogy mutasson (a frissítés jelenne meg, azt úgyis jelzi a program).
 9. Beléphetünk a Rise of Flight-ba.


A Rise of Flight betöltése után gépeljük meg a regisztrációnál megadott e-mail címet és jelszót, majd kattintsunk a LOGIN ONLINE nyomógombra. A Save password jelölőt bekattintva a program megjegyzi a begépelt adatokat.Az ingyenesen játszható verzióban választható három típus: az Albatros D.Va, a SPAD 13-as, és az orosz Nieuport 17.C1-es.

Választható repülőgép kiegészítők az Albatros D.Va-hoz.


Választható repülőgép kiegészítők az Nieuport 17.C1-hez.


Választható repülőgép kiegészítők az SPAD 13-hoz.

A ROF testreszabásával kapcsolatban olvasnivalót itt találsz. Az alapjátékban repülhető három típusról olvashatsz ismertetőket pedig az alábbi linkeken:


Forrás: