szombat, 03 november 2012 19:45

Linkgyűjtemény

Néhány site, ami a korszakkal foglalkozik
Galériák
vasárnap, 13 február 2011 10:56

Kitüntetések és pontszámok

Kitüntetések és pontszámok

A Rise of Flight egyik jellegzetessége, az hogy statisztikával rendelkezik. Ez azt jelenti, ha multiplayer-ben játszunk vagy kampányban repülünk, akkor pontokat szerzünk. Több pontot kapunk, ha a szerverünk minél realisztikusabb beállításokkal rendelkezik. A szerzett pontok után pedig különböző díjakat, kitüntetéseket kapunk. Ezeket a kitüntetéseket mutatja be ez a táblázat. A játékban az Awards menüpontra kattintva nézhetjük meg eddig megszerzett kitüntetéseinket. Ha egy kitüntetés több fokozatú, mindig a legmagasabb értékű látható.
péntek, 29 október 2010 18:41

Rise of Flight telepítése

Az egyik legjelentősebb újdonság az 1.019-es javítás óta, hogy már nem egy demóról, hanem egy teljes értékű játékról beszélünk, amelyhez bármilyen kiegészítőt megvásárolhatunk. Úgy gondolom, ez egy nagyon nagy lelkű gesztus a készítőktől, köszönet érte! Az ingyenes változat főbb jellemzői:

  • Választható gépek: Albatros D.Va, SPAD 13 és a Nieuport 17.C1 (orosz verzió) repülőgépek.
  • A három repülhető géphez elérhetőek azok összes kiegészítői.
  • Választhatóak a többszemélyes repülőgépek lövész pozíciói multiplayer-ben.
  • Játszhatóak a három választható repülőgépekhez tartozó single és multiplayer módok (4 kampány).
  • Lövészként beülhetünk bármelyik erre alkalmas repülőgépbe.
szombat, 09 október 2010 06:45

Események

Ebben a kis listában nyomon követhetjük a Rise of Flight-al kapcsolatos eseményeket, időrendi sorrendben. Úgy gondolom a listából kitűnik az, hogy a fejlesztők mennyire szívükön viselik a ROF folyamatos fejlesztését, és külön kiemelném a sok versenyt és akciókat, amikkel a rajongóknak kedveskednek.

A csatolt XLS állományban a Rise of Flight-ban lévő vadászrepülőgépek szolgálatban eltöltött idejét és a gyártott mennyiségeket láthatjuk.
szerda, 30 június 2010 08:27

Billentyűzet kiosztás

A Rise of Flight alapértelmezett billentyűzet kiosztása
szombat, 10 április 2010 15:51

Freetrack - Fejmozgás érzékelő házilag

Repülő és autó szimulátoros körökben valószínűleg nem kell sok embernek elmagyarázni mi is az a TrackIR, és miért is jó az, ha az emberke gombok helyett a feje mozgatásával tud szétnézni. Aki nem szimulátorozik, annak itt egy kis áttekintés:
kedd, 06 április 2010 16:39

Rise of Flight ismertető

Bevezető
A Rise of Flight egy első világháborús harci repülőgép szimulátor, amelyet az orosz Neoqb csapat készített (fejlesztett). A PC játék címe Oroszországban és a FÁK területén 'Война в небе 1917', míg az USA-ban és Európában Rise of Fligt: - First Great Air War néven jelent meg. A Rise of Fligt: - First Great Air War a legutolsó a PC repülő szimulátorok hosszú listájából, amelynek jellemzője az I. világháború nyugati frontja feletti légi harc.
szerda, 31 március 2010 16:37

Install és beállítások

Install

A telepítés elején simán ment minden, az felhasználási feltételek után és az opcionális mission editor kiválasztása után (érdemes feltenni) már indul is a telepítő. Pár percig dolgozik, majd a végén felajánlja az Acrobat Reader, a DirectX, a MS VC++ 2005 és a NET 3.5 SP1 telepítését. Az Acrobat Reader kivételével mindegyik előtt ott hagytam a kijelölést, jobb a békesség.
szerda, 24 március 2010 17:02

Bőripar avagy a skin készítés

Kedvenc első világháborús szimulátorunk. A Rise of Flight népszerűsége a készülő skinek mennyiségében és minőségében is megmutatkozik. Egy gép festésének elkészítése mostanra már sokkal egyszerűbb, mint amilyen a kezdetekben volt, de így is vannak buktatói. Az sg.hu Rise of Flight fórumozóinak kérésére, Zair egy nagyon jó leirást készített a skin készítés folyamatáról és rejtelmeiről. Kezdetek...
1. oldal / 2