Papa

Papa

Battle for Peace 1918A Flying Fury kampány után egy újabb ingyenesen letölthető kampánnyal bővült a Rise of Flight. A mai napon megjelent küldetés csomagot Klementovich készítette és a Battle for Peace 1918 címet viseli. A küldetés csomag már korábban elkészült, de az angol nyelvű lokalizáció még most lett elérhető.
szombat, 29 december 2012 00:00

Néhány szó a "Sound bug"-ról

Minden program fejlesztése során ütköznek a programozók kisebb-nagyobb problémákba. Ez a Rise of Flight esetén sincs másképp. Sajnos az 1.029-es patch kiadása után több felhasználónál jelentkezett, az úgynevezett "Sound bug". Ez a hiba abban nyilvánul meg, hogy a játék közben a hang elmegy, vagy csak bizonyos hangok hallhatóak.
hétfő, 24 december 2012 09:34

Megjelent az 1029-es patch!

logo 121224A 777 Studios karácsonyi ajándékaként a mai napon megjelent a Rise of Flight soron következő javítása, az 1.029-es patch. Ezt a patch-et már nagyon régóta várta a közösség, hiszen nagyon nagy horderejű módosítások kerültek bele a RoF-ba. Mindemellett újra leárazási akcióval kedveskednek nekünk a fejlesztők! :) A frissítés mérete 791 Mb. Nos, nézzük milyen ajándékokat rejt az új folt! :)
szerda, 19 december 2012 21:11

Flexistowe F.2A őrjárat

Flexistowe F.2A őrjáratA mai napon újabb képek jelentek meg a hatalmas hidroplánról a Flexistowe F.2A-ról. A repülőgép az angol partoknál végez éppen őrjáratot. A monstrum nagyon jól néz ki, bizonyosan élmény lesz a repülés vele! :)
A hivatalos fórumon ma jelentette be Jason Williams a 777 Studios elnöke, hogy az 1C csapattal (akiknek az IL-2 Sturmovik sorozatot köszönhetjük), közösen 1C Game Studios (1CGS) néven, egy második világháborús szimulátor fejlesztésébe kezdnek. A szimulátor az IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad nevet viseli.
hétfő, 10 december 2012 16:20

Megjelentek az első Flexistowe F.2A képek!

logo 121210Hosszú várakozás után végre megjelentek az első képek a Flexistowe F.2A hidroplánról. Az angol repülőgép az első olyan típus a Rise of Flight-ban, amely már zárt pilóta fülkével rendelkezik. Szerintem nagyon szép repülőgép, reméljük, idén még megjelenik! :)
csütörtök, 22 november 2012 20:57

Megjelentek az első Halberstadt D.II. képek!

logo 121122A ma megjelent hivatalos blog bejegyzésben LOFT újra jó hírekkel örvendeztetett meg minket. :) A Csatorna térkép munkálatai a végéhez közelednek, jelenleg továbbra is különböző modelleken és ezek elhelyezésén dolgoznak a fejlesztők, de az ígéretek szerint hamarosan lezárul a hosszú fejlesztési munka. A másik jó hír, hogy megnézhetjük az első képeket a készülő Halberstadt D.II.-es repülőgépről.

csütörtök, 22 november 2012 20:16

Rise of Flight Iron Cross Editon akció

rof iceÚjra nagy lehetőség előtt állnak azok, akik az ingyenes demó verziót használják! :) Ugyanis, lehetőség van arra, hogy nagyon kedvező áron hozzájussanak a Rise of Flight Iron Cross Edition digitális verziójához. Ez az ár pedig mindössze 7.99$! Emlékeim szerint ez az eddigi legkedvezőbb ár ezért a nagyszerű szimulátorért, és mondanom sem kell, ennyiért ajándék! :)

hétfő, 19 november 2012 18:23

Új objektumok a Rise of Flight-ban

youtubeJason publikált két új videót a Youtube csatornáján, amelyeknek érdekessége, hogy olyan új objektumok láthatóak benne, amelyek hamarosan részei lesznek a szimulátornak. A videókat SYN_Vander készítette a nemrégiben megjelent SDK környezet segítségével. A reptéren új épületek és üzemanyag tartályok és különböző ládák láthatóak, de új elemek a Camel által támadott lovas kocsik is. A videó a Rise of Flight 1.029 béta verziójával készült
vasárnap, 11 november 2012 09:47

Airco DH.4

Az Airco DH.4-es egy brit kétüléses könnyű nappali bombázó/felderítő repülőgép, amelyet Geoffrey de Havilland tervezett, abból a célból, hogy a kevésbé jól sikerült B.E.12-est felváltsák vele. Első repülése 1916 augusztusában volt a berepülést maga a tervező hajtotta végre.

A kétfedelű repülőgép szárnyainak kialakításánál 2-2 merevítőt alkalmaztak (a csűrők száma is 2-2 darab volt), elhelyezésük során pedig a felső szárnyat valamivel előrébb helyezték el (Ez az úgynevezett positive wing stagger elrendezés.). Ennek a szárnyelrendezésnek előnye volt a jobb hosszirányú stabilitás, jobb aerodinamikai jellemzők és a kiváló emelkedő képesség. A pozitív V állású (3 fokos) szárnyak is tovább növelték a repülőgép stabilitását.

A teljesen faépítésű típust a hajózók nagyon kedvelték, ami miatt kritikával illeték a repülőgépet, az a megfigyelő és a pilóta közé beépített nagy üzemanyag tartály, ami nehézzé tette a kommunikációt. Ezért egy speciális „belkom” csövet használtak a beszélgetésre. De sokkal aggasztóbb volt az, ha ezt az üzemanyag tartályt találat érte, akkor a személyzet nagyon súlyos égési sérülést szenvedhetett. Emiatt ragadt az egyébként népszerű repülőgépre a „Lángoló Koporsó” becenév.