kedd, 20 április 2010 16:06

Impresszum

Ez a weboldal a Rise of Flight első világháborús repülőgép szimulátor egy magyar rajongói oldala. Az oldal célja, hogy megismertesse ezt a nagyszerű szimulátort az érdeklődővel, illetve betekintést nyújtson a korabeli repülők és pilóták világába. Fontos megjegyezni, hogy az oldal semmiféle kereskedelmi tevékenységet nem folytat, kizárólag rajongói oldalként funkcionál. Ezúton is szeretném megköszönni Balikó Sándornak, hogy lehetővé tette a www.pcpilot.hu cikkeinek közlését ezen a site-on!

This is a Hungarian fan site of Rise of Flight WWI combat flight simulator. The purpose of this site is to introduce a great simulator Rise of Flight to the fans and provide detalied descriptions about the pilots and planes of the era. It is essential to note that this site does not serve commercial purposes. It works for the fans only. I would like to thank to Sándor Balikó to give the opportunity to publish/release the content/arcticles of www.pcpilot.hu on my ste.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.